Parfait de porc cu biscuite crocant și gem de zmeură
#retetatasty #tartine #select
Ingrediente pentru biscuiți:
120 g zahăr, 60 g gălbenușuri (aprox. 3), 200 g unt nesărat, 280g făină
Ingrediente pentru parfait:
300 g pate de porc Hamé Select, 100 g unt la temperatura camerei, 1 linguriță cu coniac, 4 linguri cu gem de zmeură, 50 g zmeură proaspătă
Cum se face:
Spumează untul cu zahărul.
Adaugă, pe rând, gălbenușurile.
Adaugă apoi făina și omogenizează.
Pune aluatul în folie alimentară și dă la rece 2 ore..
Întinde foaia și decupează discuri cu diametrul de 10 cm.
Decupează centrul a 8 biscuiți cu o formă mică de 2 cm.
Coace la 180 degrade, 10-15 minute.
Amestecă untul moale cu pate și cu o linguriță cu coniac.
Pune umplutura într-un posh și umple biscuiții.
Adaugă biscuitele capac și pune în mijloc 1-2 lingurițe cu gem de zmeură.