Parfait de porc cu cu biscuite crocant și gem de zmeură


Parfait de porc cu biscuite crocant și gem de zmeură

#retetatasty #tartine #select

Ingrediente pentru biscuiți:

120 g zahăr, 60 g gălbenușuri (aprox. 3), 200 g unt nesărat, 280g făină


Ingrediente pentru parfait:

300 g pate de porc Hamé Select, 100 g unt la temperatura camerei, 1 linguriță cu coniac, 4 linguri cu gem de zmeură, 50 g zmeură proaspătă



Cum se face:

Spumează untul cu zahărul.

Adaugă, pe rând, gălbenușurile.

Adaugă apoi făina și omogenizează.

Pune aluatul în folie alimentară și dă la rece 2 ore..

Întinde foaia și decupează discuri cu diametrul de 10 cm.

Decupează centrul a 8 biscuiți cu o formă mică de 2 cm.

Coace la 180 degrade, 10-15 minute.

Amestecă untul moale cu pate și cu o linguriță cu coniac.

Pune umplutura într-un posh și umple biscuiții.

Adaugă biscuitele capac și pune în mijloc 1-2 lingurițe cu gem de zmeură.