Bruschete cu pesto roșu, rucola și ton
#retetatasty #bruschete #select
Ingrediente:
2 conserve Ton Hamé Select, 1 baghetă mare, 50 g unt la temperatura camerei, 1 legătură usturoi verde/leurdă, 100 g rucola..
Pentru Pesto
150 g roșii uscate, 50 g parmesan, 1 cățel usturoi, frunze de busuioc proaspăt, frunze de oregano proaspăt, 50 g migdale, 150 ml ulei din sâmburi de struguri.
Cum se face:
Pentru pesto, pune toate ingredientele într-un blender și amestecă.
Taie bagheta în felii potrivite.
Încinge cuptorul la 280 grade.
Amestecă în blender usturoiul verde cu untul.
Unge fiecare felie de baghetă cu amesctecul de unt și usturoi.
Dă la cuptorul încins pentru cca 10 minute.
Lasă feliile de pâine să se răcorească puțin, apoi unge-le cu pesto.
Adaugă rucola și ton Hamé Select.